Lång erfarenhet av mur och puts

Frillesås Mur & Puts är ett företag som gör mur- och putsarbeten inom allt från fasadrenovering och utbyte av fasadtegel till större nybyggnationer från grunden. Våra kunder finns i hela Halland från Kungsbacka i norr till Halmstad i söder, men även en del i Göteborg med omnejd.

Många år av tillväxt och utveckling 

Frillesås Mur & Puts grundades 1989 då tre kompanjoner slog sig samman och startade företaget. Sedan 1995 har verksamheten sedan drivits i egen regi av en av grundarna, Morgan Dragstedt. Från den första början hade vi tre anställda, men perioder med tillväxt gjorde att fler kunde anställas med åren som gick.

Idag är vi hos Frillesås Mur & Puts cirka 30 anställda med olika typer av kompetens inom mur och puts. Läs även gärna mer om vår historia eller vår vision

Vi är en del av Fasadgruppen Sverige

Sedan en tid tillbaka är vi en del av landets största fasadkoncern, Fasadgruppen Sverige AB. Till Fasadgruppen är företag i östra, västra och södra Sverige med en sammanlagd arbetserfarenhet på över 1 000 år anslutna.

Viktigt för oss när vi gör våra jobb är att utföra ett gediget arbete så att våra kunder känner sig trygga. Som en del av Fasadgruppenkoncernen har vi nu ett stort nätverk och blir ett ännu tryggare val som alltid kan erbjuda våra kunder effektiva lösningar inom mur och puts.

Se våra referenser inom mur och puts

Läs gärna mer om vilka jobb som vi erbjuder inom mur och puts eller ta dig en titt på våra tidigare jobb vid sidan referenser